15 de octubre, 2015

ARQUITECTES I VEïNS DEL BOTÀNIC DISSENYEN SOLUCIONS PER AL BARRI DE LA MÀ DEL CTAV

NOTA DE PREMSA DEL COL.LEGI  D’ ARQUITECTES DE VALÈNCIA  

15 D’OCTUBRE DE 2015

 

 

 

GIUSSEPE GREZZI CLAUSURA EL CURS D’INFRAESTRUCTURA VERDA EN EL COL.LEGI D’ARQUITECTES DE VALÈNCIA 

 

El regidor municipal impulsarà una Mesa de Mobilitat Sostenible per a la ciutat amb la participació dels arquitectes valencians  

 

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de València Giusseppe Grezzi i el president del CTAV Mariano Bolant tancaren el Curs d’Infraestructura Verda i el Taller de Paisatge celebrat al Botànic. Esta última iniciativa ha tingut un gran èxit al Barri que reclama noves solucions per a les seues carències i la seua reactivació. Producte d’uns dies de reflexió i participación ciutadana en un taller en el que han intervingut nombrosos veïns del barri i un bon nombre d’arquitectes, s’han assenyalat algunes solucions com prioritzar la intervenció en el mercat de Rojas Clemente, buscar espais d’oportunitat, fer un estudi integral de estructura viària i vertebrar les connexions entre el Jardí del Túria i el barri.

 

En la cloenda d’este curs, Giusseppe Grezzi ha anunciat als arquitectes que promou una Mesa de Mobilitat Sostenible per a la ciutat en la que pensa involucrar al CTAV. També ha destacat que la revisió del PGOU servirá per a plantejar “un creixement cap a endins de la ciutat, una revisió de la ciutat i posar el contador a zero per a replantejar l’espai urbà de la mà de veïns i els professionals de l’arquitectura”. 

 

El Curs d’Infraestructura Verda y Paisatge ha tingut un gran èxit d’afluència ia ha comptat amb la col.laboració del CTAV, la Conselleria d’Habitatge i la revista PAISEA, representada en estes jornades per Jaime Garcia.