27 de junio, 2024

Inauguració del Piset + Comboi al CTAV | Generacions d’arquitectes

 

Inauguració d’El Piset + Comboi al CTAV | Generacions d’arquitectes

València, dijous 27 de juny de 2024 a les 18h30
El Piset del CTAV (C/Hernán Cortés, 8 – 1)

 

Com cada final de mes, arriba el COMBOI de juny, i aquesta vegada va junt amb la inauguració d’El Piset, el nou espai de treball compartit dirigit al col·lectiu d’arquitectes joves i col·legiats i col·legiades.

Aquest projecte naix d’un procés col·laboratiu que s’enmarca dins del Programa MENTOR, en el que s’ha anat definint conceptualment i material l’espai que ara vos presentem, amb Javier Molinero, arquitecte al càrrec del projecte i l’equip Fraguando ideas, guanyadors del Hackathon d’ETSA·TOPIA que n’han dissenyat la imatge gràfica. Si vols saber-ne més, pots trobar tota la informació ací.

 

A continuació seguirem amb el COMBOI, un espai lúdic en format afterwork pensat per tal de (des)connectar. L’últim dijous del mes tenim una cita al Col·legi, amb una xarrada breu seguida d’un espaiu d’oci, cóctel i música. Aquesta iniciativa forma part del decàleg de l’Oficina CTAV Jove, la missió de la qual es donar resposta a les necessitats dels arquitectes novells.

 

El COMBOI d’aquest mes està dedicat a GENERACIONS D’ARQUITECTES, amb la participació d’un representant de cada generació: boomers, generació X, millennials i generació Z, que donaran resposta a una sèrie de qüestions, aportant una àmplia visió de l’evolució de la nostra professió i la seua situació actual. Els representants de cada generació son:

 

  • Íñigo Magro
  • Antonio Altarriba
  • Javier Besó (Negrosobreazul)
  • Teresa Revert

 

Comptarem també amb la presència de Clara Sáez, periodista de Flat Magazine, que moderarà el debat.

 

I com a final de festa, tindrem a Ricardo Ruiz al capdavant d’un DJ set que acompanyarem com sempre amb cervesa Turia.

 

Ens veiem el dijous 27 de juny a les 18:30h a El Piset del CTAV!