10 de marzo, 2022 hasta el 30 de marzo, 2022

Exposició Cremar el Disseny. Falles 2022

 

 

Exposició CREMAR EL DISSENY
Comissariada per Rafael Rivera, Arquitecte i Urbanista
Organitza: la Junta del CTAV. Pablo Peñín, Secretari del CTAV

 

València, del 11 al 31 de març de 2022
Sala d’ exposicions del CTAV
ASSISTÈNCIA LLIURE

 

Dimecres 16 de març a les 9h00
Inauguraciò de l’exposiciò 
amb la intervenció dels col·laboradors

 

Dimecres 16 de març a les 9h00 i les 16h00:
Visita guiada a falles experimentals de València.  +info

 

 

[Visita virtual a la exposición] 

 

 

CREMAR EL DISSENY

Les falles sempre han sigut la suma de diferents disciplines. L’escultura, la pintura, el dibuix, l’humor, la literatura i el disseny són components fonamentals de l´arquitectura efímera.

 

La nostra cultura mediterrània arrela en la festa fallera. Tradició però també innovació. La declaració de les Falles com a patrimoni de la humanitat en 2017 i la participació d’una generació de professionals del disseny són noves fites que ens acosten a la modernitat.

 

Enguany el Col·legi d’Arquitectes participa com una de les seus de la WDC València 2022. L’arquitectura, l’espai públic, i el món de la infància, han sigut analitzats en anteriors exposicions del CTAV del 2018, 2019, 2020. El CTAV reprén la iniciativa i produeix una nova edició dedicada al disseny.

 

 

La mostra comissariada, per l’arquitecte Rafa Rivera i Ricardo Ruiz, compta ademés amb la col·laboració d’arquitectes, dissenyadors i artistes fallers i es completa l’exposició amb la ja habitual visita guiada a les Falles Experimentals del centre de València el dimecres 16 de març.

 

Text: Pablo Peñín

 

 

 

 

COMISSARIS:
Rafa Rivera_Arquitecte i Urbanista
Ricardo Ruiz_Arquitecte
MUNTATGE:
Àrea de Cultura del CTAV

 

AGRAÏMENTS:
Comissions de les Falles participants, Rafael Rivera, Miguel Ángel Pérez, Ricardo Ruiz, Alejandro Lagardera, Alfred Ruíz, Miguel Hache, Manolo Martín, Anna Ruiz, Javier Molinero, Bernat Ivars, Juanjo Oller.