5 de marzo, 2024 hasta el 23 de marzo, 2024

Exposició Sense Foc. Falles 2024

 

 

Exposició Sense Foc. Falles 2024
Comissariada per Rafael Rivera, Arquitecte i Urbanista
Organitza: la Junta del CTAV

 

València, del 5 al 23 de març de 2024
Inauguració: dimarts 5 de març a les 18h.
Sala d’ exposicions del CTAV
ASSISTÈNCIA LLIURE

 

 

Dissabte 16 de març:
Visita guiada a falles experimentals de València. + información

 

[ Visita virtual a l’exposició ]

 

 

Tornen les falles al CTAV. Després d’analitzar la tècnica constructiva de la vareta l’any passat, el CTAV us convida a recórrer en aquesta exposició el treball de l’artesà faller fora de l’ecosistema del monument faller. Grans volums, escultures de cinema, creacions singulars i arquitectura.

 

“SENSE FOC”

 

Una mirada a l’univers faller fora del foc. Un univers desconegut, on apareixen obres com La Dama Ibèrica de Manolo Valdés, el Gulliver, els Goya, Mafalda, el sostre de l’Àgora de la recent València World Design 2022, així com una gran varietat de material inèdit.

 

La mostra, comissariada per l’arquitecte Rafa Rivera, compta a més amb la col·laboració del Gremi d’Artistes Fallers, historiadors, arquitectes, il·lustradors i dissenyadors. Una col·laboració conjunta, per a configurar una altra exposició de falles ineludible.

 

L’exposició es completa amb l’habitual visita guiada als falles del centre de València. Una cita que va registrar al voltant de 150 persones en 2023, i que el dissabte 16 de març repetirem per a gaudir de la innovació fallera.

 

 

Vos esperem!

 

Pablo Peñín Llobell
Arquitecte i Secretari del CTAV

 

 

COMISSARI:
Rafa Rivera: Arquitecte i Urbanista

 

MUNTATGE:
Àrea de Cultura del CTAV

 

 

AGRAÏMENTS:
Rafael Rivera, Gremi d’Artistes Fallers, Paco Pellicer, Manolo Martín, Pilar y M.ª José Luna, Javier Mozas, Iván Esbrí, Ricardo Ruiz, Alejandro Lagarda, Amando Llopis, Miguel Arráiz, José Fco. Carsí, Alejandro Gómez Vives, Miguel Ángel Pérez, Marisa Falcó, Isabel Anyo, Caixa Popular, Marcos Turró, Cleop.