8 de marzo, 2023

Presentación del Llibret de la Falla Penya el Mocador

Presentación del Llibret de la Falla Penya el Mocador

 

València, dimecres 8 de març de 2023 a les 19h
Pati del CTAV

ASSISTÈNCIA LLIURE Prèvia Inscripció Gratuïta

 

Intervinents:

Irene Benet, arquitecta i vocal de la Junta del CTAV
Lidia Contreras, investigadora a la UPV
Matilde Gil, enginyera en telecomunicacions Head, Infraestructure and Platform Management UNICC
Francisco Grimaldo, fallainmaterial.com Universitat de València

 

 

 

Com  tancament d’aquesta Setmana de la Dona,  el dia 8 de març, tindrà lloc  la presentació del “Llibret de la Falla Penya el Mocador, de Sagunt, per a les Falles 2023, en el seu habitual format #StemdeBirresaValència, on es posarà el valor del paper de la dona i la xiqueta en les carreres científiques, donant la paraula en aquest cas, a l´arquitectas Irene Benet, Vocal de la Junta de Govern del CTAV i Lidia Contreras, investigadora a la UPV. En format breu i en un ambient distés, ens donaran una pinzellada sobre l’articule amb el que van participar en la redacció d’aquest llibret, ja més bolcats en l’habitual setmana fallera celebrada en el CTAV.

 

 

LLIBRET GRAN:    #STEMfartes

STEM és un acrònim del anglés, que es refereix a les àrees de coneixement en les quals sovint treballen els científics i els enginyers. C CIÈNCIA, T TECNOLOGIA, E ENGINYERIA  i M MATEMÀTIQUES.

Aquestes tres últimes són les àrees de les ciències que més pateixen la bretxa de gènere i com que caminem cap a una societat digital accelerada on la tecnologia, les matemàtiques i les ciències en general són fonamentals, apostem per una presència d’hòmens i dones equitativa i igualitària. Considerem imprescindible la tasca de divulgació científica, de difusió i de visibilització de totes les dones STEM i de les seues investigacions i avanços en tots els contextos, inclòs al món faller.

 

 

¡¡¡¡No podem perdre al 50% del talent de la societat!!!!

¡¡¡¡El 80% de les futures professions requeriran experiència STEM!!!!

 

LLIBRET INFANTIL:    #M_al_cub

El Mocador dedica la falla infantil a les Matemàtiques amb Miguel H.

L’objectiu és crear una Falla i Llibret per a infants, didàctica i per a traslladar-los la classificació dels nombres reals, ja que és important saber distingir cada tipus de nombre per a saber operar amb ells correctament i aplicar-los en les diferents àrees STEM

 

 

Organitza
AC Falla Penya el Mocador
Col·legi Territorial d’Arquitectes de València

Col·labora
Ajuntament de Sagunt